Kampioenschap stayeren komende zondag in Alkmaar

Snelheden van tachtig kilometer. Gestreden wordt tot het randje van het atletisch vermogen, waar geen plaats is voor cadeautjes. Stayerskoersen in het Sportpaleis van Alkmaar, rock ’n roll op de wielerbaan. Fietsen achter zware motoren, nog steeds mateloos populair in het sfeervolle Alkmaarse Sportpaleis. Renners en gangmakers geven ‘waar’ voor de vijf euro toegangsprijs. Voor het komende nationale kampioenschap zijn elf renner genoteerd. Via series worden zes renners geplaatst voor de finale. Als tijdens de titelstrijd het zelfde ‘Steven King-scenario’ aangehouden wordt als vorig jaar, is spektakel verzekerd. Zondag 24 januari is de strijd voor het nationale kampioenschap. Aanvang 10.00. Finale stayers, 13.00uur. Toegang vijf euro.

Geef een reactie

error: Inhoud is beschermd!
%d bloggers liken dit: