In de waan van de Tour

Tour de France editie 2017, waar ieder zichzelf respecterend medium op los gaat. Stuyfssportverhalen gooit daarom de komende weken ook een paar duiten in het Tourzakje. Vanaf zaterdag ieder week meerdere columns over la Boucle France. Even ter waarschuwing: voor het actuele Tournieuws, de mooie achtergrondverhalen, prognoses én statistieken verwijzen wij graag naar andere zeer gerespecteerde sites, zoals ‘Het is Koers’, ‘Wielerverhaal’, ‘Wieler-Slogblog’, of naar ‘Wielrennen, Anekdotes en Foto’s’, de laatste op Facebook.
Stuyfssportverhalen, ging met een schep de mestvaalt op van de Tourgeschiedenis. En spitte daar de verhalen op van de ooit koersende rukkers en rakkers, de vermetele zwoegers, de sluwe, sprintende zweetdieven, de trippelende grimpeurs, kortom, het zout der wieleraarde, ooit goed voor volle kolommen op de sportpagina’s: al was het maar voor één dag.

Zaterdag de aftrap met ‘Stichtelijke woorden beter dan dopepreparaat’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: