Epische kerels, en hun heldendaden

tour2015aankondigingDe Ronde van Frankrijk, mooiste tijd van het jaar want zomer, licht, lucht, zon én vakantiegevoel. Kortom wat wil een wieleradept  nog meer?  Met de start in Utrecht draait ook het publiciteitscircus op kookpunt.  Deze blog raast mee in de gekte van het moment, en nam een duik in zijn archief. In  oude, stoffige en vergeelde  jaargangen volgde een zoektocht naar  die ene en unieke foto, maar vooral naar hét verhaal daar achter. En dat werd gevonden. Onbekende kerels en hun onbekende maar epische heldendaden,  alláng weg gevaagd in de geschiedenis werden opgegraven. Als eer en erkenning brengt Stuyfssportverhalen, ze nog één keer tot leven, en publiceert tijdens de Tour meerdere  columns per week. Zaterdag de eerste, over een man die alles wist van potentiemiddelen, maar ook Tourgeschiedenis schreef…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: