Een heel voorspoedig en gezond 2015

oudennieuw2015 007Stuyfssportverhalen wenst iedereen een heel gezond en voorspoedig 2015. Tevens een woord van dank aan de fotografen Guus de Jong, Rob Duin, Hilco Koke, Hans Javelin, Wessel van Keuk en al die anderen, op wie altijd belangeloos een beroep gedaan kan worden. Een speciale hartelijke dank aan John Brouwer de Koning, de man achter de schermen. John, met zijn wonderlijke gigantische databank, is de stille kracht van deze blog. Voor het komende jaar bezoekt  Stuyfssportverhalen weer de loopgraven en slachtvelden van het prehistorische stayeren. Waarbij, letterlijk, de kerkhoven niet worden vergeten, want helden gaan namelijk niet echt dood, worden niet vergeten. Daar  zorgt Stuyfssportverhalen wel voor.

Geplaatst in Geen categorie. Leave a Comment »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: