De geest fris, én de pen scherp geslepen

reis2014 022Stuyfssportverhalen, vijf jaar online met inmiddels zo’n vijfhonderd verhalen en columns. Terwijl de onderwerpen, regelmatig  met een stoffer en kwastje in de diverse archieven werden opgediept, ging ondertussen de jacht op de oeroude sportjaargangen door. Met jachtgebied, de  boekenmarkten en veilingen. Of Marktplaats. De boekenkasten in de werkkamer kreunen inmiddels onder het gewicht. Kortom er valt nog genoeg te publiceren. En tóch…toch  werd het tijd om een pauze in te lassen. De geest moest even ontspannen. De schrijfbatterij opgeladen.  Stuyfssportverhalen even genoeg van  de bloederige stayersverhalen, vertrok daarom voor bijna vier weken  naar ‘the deep dark south’ van de Verenigde Staten. Wat een avontuurlijke roadtrip  werd over de landwegen, en bossen van de Carolina’s, door de heuvels van de Virginia’s , en de katoenakkers van Tennessee.
Vandaag mét een frisse geest terug gekomen. De pen is inmiddels geslepen. En de foto’s van de ‘gevallen’ stayers netjes op volgorde gerangschikt. Stuyfssportverhalen heeft er weer zin in.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: